Foto's

Over Side

Dit luxe 5 sterren hotel in Side wordt slechts door een weg gescheiden van het strand. U kunt gebruik maken van een voetgangerstunnel. De omgeving van het hotel is zeer rustig. Direct voor het hotel is een bushalte. Zo kunt u gemakkelijk een uitstapje maken naar bijvoorbeeld de watervallen van Manavgat (17 kilometer). In de stad is wekelijks een grote markt die bezoekers uit de verre omgeving trekt. Op de rivier zijn rafting mogelijkheden.
Side op 24 kilometer. De veelzijdige badplaats is een topbestemming voor cultuurliefhebbers en strandaanbidders. Maar ook natuurliefhebbers zullen het hier zeker naar hun zin hebben.
De talrijke historische monumenten die u over de stad verspreid vindt, maken Side tot een echt openluchtmuseum. In de sfeervolle straatjes met kleine winkeltjes is het een eldorado voor shopliefhebbers. In de pijnboombossen rondom de badplaats kunt u heerlijk wandelen.


Op 30 kilometer van het hotel vindt u het bruisende Alanya. Deze stad is gebouwd op een rotspunt waarop een enorme Byzantijnse burcht staat. De stad is vooral bekend vanwege de prachtige stranden. U vindt hier het beroemde Kleopatra-strand wat maar liefst 2,5 kilometer lang is. Maar ook op het gebied van uitgaan heeft Alanya grote naam. Er zijn talloze discotheken en andere uitgaansgelegenheden. In het centrum vindt u verder een wirwar van straatjes met talloze winkeltjes en restaurantjes. Het achterland wordt gevormd door het indrukwekkende Taurusgebergte.

Vergelijk Crystal Admiral Resort bij 3 aanbieders Bekijk prijs